Kiezen voor E.ON is nu nog leuker

  • € 040,- cadeau
  • Kans op 1 jaar gratis energie
  • E.ON regelt uw overstap
Bekijk het aanbod  
Weten wat u per maand gaat betalen?
Door te klikken op bereken, geeft u E.ON toestemming om uw aansluitgegevens uit het landelijk registratiesysteem te gebruiken.
Eindhoven Energie 1 jaar
40 euro welkomstpremie
€ 122,71 /mnd
€ 1.473,- /jaar
Speciaal voor inwoners van Eindhoven
Kans op 1 jaar gratis energie
Super voordelige tarieven
Variabele leveringskosten zijn de kosten voor de door u verbruikte hoeveelheid energie (kWh of m3) vermenigvuldigd met het leveringstarief inclusief belastingen. Er is geen rekening gehouden met eventuele teruglevering.
€ 1.387,11
Variabele leveringskosten
Elektriciteit
− Enkel tarief € 172,92
€ 0,0558 p/kWh
− Overheidsheffingen € 398,73
Overheidsheffingen zijn onderdeel van uw energienota, welke E.ON afdraagt aan de overheid. De overheidsheffingen bestaan uit energiebelasting en 'opslag duurzame energie' (ODE). Dit was voorheen de energiebelastingen op uw energienota. Energiebelasting is een overheidsheffing op het gebruik van energie. ODE is ingevoerd om de investering in duurzame energie te stimuleren.
Variabele leveringskosten Gas
− Gastarief € 369,97
€ 0,2643 p/m3
− Overheidsheffingen € 445,49
− Gasregio 04
De gasregio waarin u zich bevindt, hangt af van de afstand tot Groningen en wie de netbeheerder is. De stelregel is: hoe dichter u bij Groningen woont, waar het aardgas wordt gewonnen, hoe lager het tarief voor gas.
Dit zijn de kosten die in rekening gebracht worden ongeacht de hoogte van uw verbruik. Voorheen vastrecht genoemd.
€ 83,76
− Elektriciteit € 41,88
€ 3,49 p/mnd
− Gas € 41,88
€ 3,49 p/mnd
Netbeheerkosten zijn de kosten die u betaalt voor het beheer van het netwerk (de kabels en buizen) en uw aansluiting. De hoogte van de netbeheerkosten wordt door de ACM (Autoriteit Consument & Markt) bepaald. E.ON brengt deze kosten namens de netbeheerder bij u in rekening en draagt deze af.
€ 377,78
− Elektriciteit € 230,05
− Gas € 147,73

Een aansluiting is de verbinding tussen het energienet en de meter in uw meterkast. De doorlaatwaarde bepaalt hoeveel gas of stroom door uw aansluiting kan. De maandelijkse kosten die u hiervoor betaalt, hangen af van de capaciteit van uw aansluiting. Het type aansluiting vindt u terug op de rekeningen.

− Capaciteit elektriciteit t/m 3 x 25A + t/m 1x80A
− Capaciteit gas t/m G6, 500 > sjv < 4000
Vermindering energiebelasting
De vermindering energiebelasting (voorheen heffingskorting genoemd) geldt voor locaties met verblijfsvergunning, zoals een woonhuis of kantoor. Dit is een vast bedrag over 365 dagen per elektriciteitsaansluiting dat in mindering wordt gebracht op de verschuldigde energiebelasting. Indien dit bedrag € 0,- bedraagt en u wel een verblijfsvergunning op uw adres heeft, adviseren we contact op te nemen met uw netbeheerder. U kunt wellicht meer besparen. 
€ -376,08
Automatische incasso
€ 0,-
Totale geschatte jaarkosten
1.472,57
€ 122,71 per maand

E.ON is al jarenlang dé energieleverancier in Eindhoven.

Wij voorzien de lichstad van energie, voorheen onder de naam NRE en sinds 2007 onder de naam E.ON. Bij E.ON weet u zeker dat de energie goed geregeld is. Klanten waarderen de duidelijkheid over kosten, de eerlijkheid in advies en de betrouwbaarheid van afspraken. Kom bij E.ON en ervaar het zelf.

Voor het tweede jaar op rij is E.ON 
Eindhovens beste energieleverancier!

Eenvoudig en onbezorgd overstappen

Met de overstapservice van E.ON is alles goed geregeld. Uw huidige contract wordt door ons opgezegd, hier merkt u niets van. Met deze service weet u zeker dat u niet zonder energie komt te zitten.


Waarom overstappen naar E.ON?

  • Geen onverwachte prijsstijgingen, u kunt zorgeloos genieten.
  • U gaat besparen op uw maandelijkse energiekosten.
  • U kunt energiezaken zelf online regelen wanneer het u uitkomt.

Wat gebeurt er na mijn bestelling

Bevestiging aanmelding
U ontvangt per post of e-mail een contractbevestiging. Hierin staan de gegevens die wij van u hebben ontvangen. Wilt u controleren of alles klopt? Wij gebruiken deze gegevens namelijk om uw overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.
14 dagen bedenktijd
Op moment dat u de contractbevestiging thuis heeft ontvangen heeft u nog steeds 14 dagen bedenktijd. 
Uw contract wordt opgezegd
Uw huidige contract wordt door ons opgezegd. Hier merkt u niets van: tijdens uw overstap verandert er niets voor u. Uw energielevering gaat gewoon door.
Meterstanden doorgeven
Zodra we zeker weten dat alles klopt en dat u klant bij ons wordt, sturen we het meterstandenformulier naar u toe. Uw meterstanden zijn belangrijk voor een correcte afrekening aan het eind van het jaar. Heeft u een slimme meter? Dan hoeft u niets te doen. Wij lezen uw meter op afstand uit.
Welkom bij
E.ON
Nadat we uw meterstanden hebben ontvangen, hebben wij nog vijf dagen nodig om uw overstap af te ronden. Als alles is geregeld ontvangt u uw definitief vastgestelde termijnbedrag. We starten met de energielevering. Vanaf dit moment heeft u ook toegang tot Mijn E.ON.

Goed geregeld

Onderhoud voor uw cv-ketel
Laat uw cv-ketel regelmatig onderhouden. Zo verkleint u de kans op storingen en onveilige situaties. En uw cv-ketel gaat langer mee.
Zelf uw energiezaken regelen
Binnen Mijn E.ON kunt u uw persoonlijke gegevens aanpassen, uw termijn bedrag herberekenen en nog veel meer.
Duurzaam opgewekte energie
U ontvangt altijd groene stroom, zonder dat u daar extra voor betaalt.
Een moment geduld,
uw te verwachten jaarkosten worden berekend.