Geef uw energierekening een impuls!

De KNHS is continu op zoek naar structureel voordeel voor haar leden. Daarom heeft E.ON speciaal voor KNHS-leden een exclusief energie aanbod. Hiermee kunt u per jaar veel besparen op uw energierekening. Wilt u weten of dit ook voor u van toepassing is? Bereken het snel met onderstaande rekenmodule en stap vandaag nog over!

Nu met een welkomstpremie van 110 Euro (verdeeld over 2 jaar).

Bekijk de aanbieding  
Weten wat u per maand gaat betalen?
Door te klikken op bereken, geeft u E.ON toestemming om uw aansluitgegevens uit het landelijk registratiesysteem te gebruiken.
KNHS Energie 2 jaar
Exclusief welkomstpremie van 110 Euro
€ 147,25 /mnd
€ 1.767,- /jaar
100% groene stroom zonder extra kosten
2 jaar lang geen zorgen over stijgende energieprijzen
Exclusief 110 Euro welkomstpremie verdeeld over 2 jaar
Variabele leveringskosten zijn de kosten voor de door u verbruikte hoeveelheid energie (kWh of m3) vermenigvuldigd met het leveringstarief inclusief belastingen. Er is geen rekening gehouden met eventuele teruglevering.
€ 1.452,38
Variabele leveringskosten
Elektriciteit
− Enkel tarief € 166,92
€ 0,0538 p/kWh
− Overheidsheffingen € 407,73
Overheidsheffingen zijn onderdeel van uw energienota, welke E.ON afdraagt aan de overheid. De overheidsheffingen bestaan uit energiebelasting en 'opslag duurzame energie' (ODE). Dit was voorheen de energiebelastingen op uw energienota. Energiebelasting is een overheidsheffing op het gebruik van energie. ODE is ingevoerd om de investering in duurzame energie te stimuleren.
Variabele leveringskosten Gas
− Gastarief € 423,16
€ 0,3023 p/m3
− Overheidsheffingen € 454,57
− Gasregio 04
De gasregio waarin u zich bevindt, hangt af van de afstand tot Groningen en wie de netbeheerder is. De stelregel is: hoe dichter u bij Groningen woont, waar het aardgas wordt gewonnen, hoe lager het tarief voor gas.
Dit zijn de kosten die in rekening gebracht worden ongeacht de hoogte van uw verbruik. Voorheen vastrecht genoemd.
€ 143,76
− Elektriciteit € 71,88
€ 5,99 p/mnd
− Gas € 71,88
€ 5,99 p/mnd
Netbeheerkosten zijn de kosten die u betaalt voor het beheer van het netwerk (de kabels en buizen) en uw aansluiting. De hoogte van de netbeheerkosten wordt door de ACM (Autoriteit Consument & Markt) bepaald. E.ON brengt deze kosten namens de netbeheerder bij u in rekening en draagt deze af.
€ 544,23
− Elektriciteit € 331,27
− Gas € 212,96

Een aansluiting is de verbinding tussen het energienet en de meter in uw meterkast. De doorlaatwaarde bepaalt hoeveel gas of stroom door uw aansluiting kan. De maandelijkse kosten die u hiervoor betaalt, hangen af van de capaciteit van uw aansluiting. Het type aansluiting vindt u terug op de rekeningen.

− Capaciteit elektriciteit t/m 3 x 25A + t/m 1x80A
− Capaciteit gas t/m G6, 500 > sjv < 4000
Vermindering energiebelasting
De vermindering energiebelasting (voorheen heffingskorting genoemd) geldt voor locaties met verblijfsvergunning, zoals een woonhuis of kantoor. Dit is een vast bedrag over 365 dagen per elektriciteitsaansluiting dat in mindering wordt gebracht op de verschuldigde energiebelasting. Indien dit bedrag € 0,- bedraagt en u wel een verblijfsvergunning op uw adres heeft, adviseren we contact op te nemen met uw netbeheerder. U kunt wellicht meer besparen. 
€ -373,33
Automatische incasso
€ 0,-
Totale geschatte jaarkosten
1.767,04
€ 147,25 per maand

Klantervaringen

Ik bespaar € 1.400,- per jaar!

Ik betaal elk jaar gewoon mijn energierekening en keek er eigenlijk niet naar om. Energie is energie dacht ik altijd. Totdat ik de actie voor KNHS-leden zag. Ik vulde de rekenmodule in en zag dat ik bijna € 1.400,- per jaar zou besparen. Ik ben direct overgestapt.

Johan van der Wielen, Veenendaal

Wij besparen € 160,- per jaar!

Wij besparen met de KNHS actie van E.ON € 160,- per jaar. Dat lijkt niet veel. Maar met de overstapservice, waardoor we geen boete hoeven te betalen, zijn we toch overgestapt. Scheelt toch weer een leuk bedrag, dat ik kan besteden aan mijn paard.

Katrijn van der Boon, Harderwijk

Voor ons geen verschil

Wij switchen elk jaar naar een nieuwe energieleverancier en houden de markt goed in de gaten. Voor ons is de energieprijs bij E.ON gelijk aan wat wij nu betalen, dus wij zijn niet overgestapt. 

Ingeborg Fortgens, Zwolle


* De bovenstaande besparingen zijn gerealiseerd op basis van persoonlijke situaties en geven geen garantie dat u ook een besparing kunt realiseren.

Uw overstap wordt van A tot Z geregeld. Gratis, snel en zonder zorgen

Met de gratis overstapservice van E.ON wordt alles voor u geregeld. De eventuele boete die u moet betalen bij uw huidige leverancier, storten wij volledig terug op uw rekening! Met deze service weet u ook zeker dat u
niet zonder energie komt te zitten. Tijdens de overstap loopt uw energielevering gewoon door. Uw voordelen:
  • Geen onverwachte prijsstijgingen
  • Gratis en eenvoudig geregeld
  • Uw energiezaken zelf online regelen via Mijn E.ON
  • 100% groene stroom
De klant staat centraal

De energiemarkt verandert in rap tempo. We haken in op de trends van de toekomst en zijn niet alleen leverancier, maar ook energiepartner van onze klanten. De klant staat bij E.ON centraal. Dus ook u mag het beste advies en de beste service van ons verwachten. Zo krijgt u bijvoorbeeld altijd 100% groene stroom, zónder dat u hiervoor extra betaalt.

Wat gebeurt er na mijn bestelling

Bevestiging aanmelding
U ontvangt per post of e-mail een contractbevestiging. Hierin staan de gegevens die wij van u hebben ontvangen. Wilt u controleren of alles klopt? Wij gebruiken deze gegevens namelijk om uw overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.
14 dagen bedenktijd
Op moment dat u de contractbevestiging thuis heeft ontvangen heeft u nog steeds 14 dagen bedenktijd. 
Uw contract wordt opgezegd
Uw huidige contract wordt door ons opgezegd. Hier merkt u niets van: tijdens uw overstap verandert er niets voor u. Uw energielevering gaat gewoon door.
Meterstanden doorgeven
Zodra we zeker weten dat alles klopt en dat u klant bij ons wordt, sturen we het meterstandenformulier naar u toe. Uw meterstanden zijn belangrijk voor een correcte afrekening aan het eind van het jaar. Heeft u een slimme meter? Dan hoeft u niets te doen. Wij lezen uw meter op afstand uit.
Welkom bij
E.ON
Nadat we uw meterstanden hebben ontvangen, hebben wij nog vijf dagen nodig om uw overstap af te ronden. Als alles is geregeld ontvangt u uw definitief vastgestelde termijnbedrag. We starten met de energielevering. Vanaf dit moment heeft u ook toegang tot Mijn E.ON.

E.ON, goed geregeld

Onderhoud voor uw cv-ketel
Laat uw cv-ketel regelmatig onderhouden. Zo verkleint u de kans op storingen en onveilige situaties. En uw cv-ketel gaat langer mee.
Zelf uw energiezaken regelen
Binnen Mijn E.ON kunt u uw persoonlijke gegevens aanpassen, uw termijn bedrag herberekenen en nog veel meer.
Duurzaam opgewekte energie
U ontvangt altijd groene stroom, zonder dat u daar extra voor betaalt.
Een moment geduld,
uw te verwachten jaarkosten worden berekend.